Bejelentkezés
Bejelentkezés

Őszinte örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek vállalkozásunkat!
 

Pár éve működő egyéni vállalkozás jogutódjaként jött létre a BaloBau Kft., amely 20+ éves tevékenysége során 2 főről közel 100 fős szervezetté fejlődött. Következetes, kitartó munkánknak köszönhetően elismertséget és megbecsülést vívtunk ki szakterületünkön.
 

Értékesítési programunkban jelenleg több mint 1300 termék szerepel, melyek az építőipar különböző területeihez kapcsolódnak. Használatukkal szakemberek és átlagos felhasználók egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő megoldásokat. Termékeink minden esetben megfelelnek az elvárt műszaki előírásoknak, némely közülük kimagasló minőséget képvisel.
 

Megbízható, minőségi termékeink mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásunk színvonalára. Két logisztikai bázisunknak, megfelelő készletgazdálkodásunknak és saját járműparkunknak köszönhetően képesek vagyunk 24 órán belül teljesíteni a vevői megrendeléseket.
 

Üzletfilozófiánk olyan alapértékekre támaszkodik, mint a megbízhatóság, következetesség, korrektség, kiszámíthatóság. Hiszünk a tisztességes versenyben, értékeink a legnehezebb piaci körülmények között is horgonyként szolgálnak számunkra és az Önök számára is.
 

Termékeinket megtaláljhaták a klasszikus tüzépek mellett a festék-, gazda- és szerszámboltokban, kertészetekben, illetve egyéb hasonló szakipari kereskedésekben. Kereskedő partnereinken keresztül termékeink az egész ország területén megtalálhatóak.

 

Kiváló tisztelettel:
a BaloBau Kft. közössége