Bejelentkezés
Bejelentkezés

Őszinte örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek vállalkozásunkat!

Pár éve működő egyéni vállalkozás jogutódjaként jött létre a BaloBau Kft. 2001-ben. Fennállásunk során 2 főről közel 100 fős szervezetté fejlődtünk. Következetes, kitartó munkánknak köszönhetően elismertséget és megbecsülést vívtunk ki szakterületünkön.

Értékesítési programunkban több mint 1400 termék szerepel, melyek az építőipar különböző területeihez kapcsolódnak. Használatukkal szakemberek és átlagos felhasználók egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő megoldásokat. Termékeink minden esetben megfelelnek az elvárt műszaki előírásoknak, némely közülük kimagasló minőséget képvisel.

Történelmünkben mérföldkő, hogy 2024 tavaszától egy új, világítástechnikai üzletággal bővítjük kereskedelmi tevékenységünket.

Megbízható, minőségi termékeink mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásunk színvonalára. Két logisztikai bázisunknak, eredményes készletgazdálkodásunknak és saját járműparkunknak köszönhetően képesek vagyunk akár 24 órán belül teljesíteni a vevői megrendeléseket.

Üzletfilozófiánk olyan alapértékekre támaszkodik, mint a megbízhatóság, következetesség, korrektség, kiszámíthatóság. Hiszünk a tisztességes versenyben, értékeink a legnehezebb piaci körülmények között is horgonyként szolgálnak számunkra és az Önök számára is.

Termékeinket megtalálhatják a klasszikus tüzépek mellett a festék-, gazda- és szerszámboltokban, kertészetekben, illetve immár villamossági szaküzletekben is. Az általunk forgalmazott termékek, kereskedő partnereinken keresztül, az egész ország területén elérhetőek. 

Kiváló tisztelettel:   
a BaloBau Kft. közössége